Bedste hoteller i København for fødevarer elskere

Best Hotels in Copenhagen For Food LoversPå off chance for, at du har brug for virkelig bemærkelsesværdigt næring støder sammen i den mest observerede Københavnsområdet, derefter vælge Nimb hoteller i Tivoli. Indgivelse er helt bemærkelsesværdig, fejlfrit fundet og har Michelin featured gourmet spisested, Restaurant Herman, der afsættes til danske store madlavning i en yderst pludselig udredning. En anden spisested i en logi er Nimb Restaurant hvor du vil få væsentlig erfaring sidder lige i køkkenet ved den kulinariske specialist ser din fest bliver gjort klar. Desuden Nimb logi har sin egen journal, ja, det propaganderer sin egen særlige margarine og fløde. Desuden Vinoteket i stormen kælderen i Vinoteket tilbyder mere end 30 vine af glas med 1000 vine i almindelig visning.


For ekstraordinære perspektiver i byen med eminent fest pick Radisson SAS Royal Hotel. Alberto K spisested, der ligger på tyvende sal i denne fantasifulde logi tilbyder italienske perfekt vises retter og stor gennemgang af fine italienske vine.


For udsøgt spise i en roman avanceret moderat stil med forbløffende perspektiv af Københavns Havn besøg Copenhagen Island Hotel. Spisested Harbor tilbyder enkel liflig globale oplivet menu.

Eatery Pakhuskalderen i 71 Nyhavn Hotel er er en en standout blandt de mest sentimentale spillesteder i byen. Selve kroen er helt fortryllende firestjernet fundament med en usædvanlig ualmindeligt luft og sentimental perspektiv af havnen. Eatery ligger mod kanten af kroen mod Nyhavn kanalen. Eatery stilistiske tema og unikke Pomerianian fir aksler føje til privat miljø og lejlighedsvis gourmet danske og franske retter er helt liflig.

Den smarte Skovshoved Hotel kun uden for København byder på strålende Michelin hædret spise ved havet og kysten. Bedste tidspunkt at besøge er det midt på året, når du kan sætte pris på fantasifulde franske / danske kombinationer på en veranda af spisested.

Comments are Disabled