Hvad du behøver at vide, når Åbning af en Indoor Golf Facility

index

# 1 Golf er et spil – Glem ikke det!

Golf er et spil, der er enkel og kompleks; let at lære og alligevel umuligt at mestre; og appellerer til både unge og gamle. Men når alt er sagt og gjort, er det stadig et spil

Plukke de rigtige golf simulatorer og tilbehør kan i høj grad påvirke kundens oplevelse. Først du ønsker et system, der er let at bruge og forstå. En intuitiv, brugervenlig grænseflade vil skære ned på mængden af ​​tid, du bliver nødt til at bruge undervise folk om, hvordan man bruger simulatoren.

For det andet, gå med en simulator, der er underholdende! Mange systemer kommer til kort, som de virkelig er beregnet til at give rå data, som vil føre til keder sig og utilfredse kunder. Valg af simulatorer med utrolige grafik, forskellige kameravinkler, variabel vejr og spilmodes vil holde dine lånere komme tilbage efter mere. Fremhæv disse funktioner i din markedsføring og gøre det sjovt. Efter alt, golf er et spil og bør nydes.

# 2 Kend din kunde

Jeg behandler kunder hele tiden, der ønsker at åbne en facilitet, der forsøger at appellere til alle. Dette kan være svært at opnå, og endnu sværere at vedligeholde. Det er bydende nødvendigt at matche temaet for din interiør med det overordnede tema i dit anlæg. Du kan overveje at leje et interiør design firma til at hjælpe med at skabe et gratis miljø for dit anlæg.

Hvis du åbner en high-end anlæg, catering til de rige og de gå ind og se en kæmpe dansegulv med neonlys, er, at kunden kommer til at gå ud og aldrig komme tilbage. Men hvis han går ind og bliver mødt af et venligt medlem af dine medarbejdere, og ser flot golf tema billeder på væggen og interiøret matcher hans forventninger han sandsynligvis at bo og har en fornøjelig oplevelse.

Beslut, hvilken type anlæg du åbner og være konsekvent.

# 3 Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed

Take tid til at finde et sted, der kan rumme temaet for dit anlæg. Du ønsker at finde et sted, der er let at få adgang til din primære demografiske. Hvis du opretter en high-end, se efter et sted i nærheden af ​​en eksklusiv land klub eller velstående kvarter. Omvendt, hvis du åbner en facilitet rettet mod college kids, så er du nødt til at finde et område til, der vil maksimere walk-in trafik.

Golfspillere i gennemsnit er villige til at køre 20 minutter fra deres hus eller arbejde at gå golf. Hold dig inden for en 20 minutters kørsel fra din potentielle marked. Hvis lejen er for dyrt i det område, du ønsker at sætte din virksomhed, enten betale den høje husleje (det er normalt højt for en god grund) eller ændre temaet for dit anlæg til at matche det niveau af husleje, du er villig til at betale. Mange indendørs golf faciliteter mislykkes, fordi de ikke har deres placering geografisk tæt nok på deres mål demografiske. Du må ikke gøre denne fejl! Det vil koste dig.

# 4 Du må ikke give væk “Fa

En måde er at opkræve på timebasis, og den anden måde er at opkræve pr hul. Det meste af tiden vil du se timeløn metode anvendes i anlæg svarende til en sportsbar, hvor der er mere foregår end bare golf. Det er en mere afslappet indstilling, hvor lånere kan hoppe på en simulator for en halv time, og spille så mange huller som de ønsker. Denne model er meget lig en billard hal; spille så meget som du kan i et angivet tidsrum. Ulempen ved denne metode er, når du har golfspillere ønsker at spille 9 eller 18 huller, er du nødt til at regne ud, hvor lang tid (i gennemsnit), at det tager en, to, tre … golfspillere til at spille, at mange huller i et fast beløb tid.

Den anden metode følger modellen fjerde af golfbaner, et sæt gebyr for 9 eller 18 huller på golfbanen. De fleste golfspillere er mere vant til denne måde at betale for golf, som gør det lettere for dig såvel som dine kunder. Denne metode kræver lidt mere opmærksomhed fra dine medarbejdere for at sikre et godt tempo spillestil. (Se # 9) Denne betalingsmetode er bedre til golf faciliteter, hvor målet kunder er seriøse golfspillere, der er interesserede i at komme i en fuld runde golf.

imagesNow det egentlige spørgsmål: Hvor meget skal jeg oplade? Dette kan variere baseret på, hvor din anlægget er placeret, og hvilken type tema dit anlæg tilbyder. En god formel til at følge er: finde den nærmeste (nice) kommunal golfbane, tage, hvad de opkræver for 18 huller (med vogn), og skær den i halve og nu har du din sats for en runde på 18 huller på dine simulatorer. (Kommunale kursus = $ 58 for 18 huller med vogn. $ 58/2 = $ 29 for 18 huller på dit anlæg). Den samme formel gælder for begge metoder til betaling for simulator tid.
En anden populær metode, som afspejler udendørs golfbaner, er at tilbyde medlemskaber. Dog ville jeg undgå at tilbyde medlemskaber i mindst seks måneder til et år efter åbningen. Det er meget svært at forudse den sande værdi af et medlemskab, indtil du har et par måneder under bæltet. De mennesker, jeg har talt med, som har tilbudt medlemskaber fra dag ét, fortryde det! Det er meget bedre at måle, hvor meget folk bruger dit anlæg, før du tilbyde dem nogen form for langsigtede rabatter. Komme igennem en hel sæson af erhvervslivet, før at tilbyde medlemskaber, og du vil være i stand til at opkræve meget mere for dem. Der er en rimelig mængde mærkat chok, når en kunde er nyt for ideen om indendørs golf, og du beder dem om at kaste ned $ 1000 for et medlemskab. De virkelig har ingen idé om, hvor meget de vil bruge dit anlæg, efter år to en $ 1000 eller $ 1500 medlemskab ligner en stor værdi for den pågældende kunde. Vær tålmodig og tilbyde medlemskaber efter du har opbygget en loyal kundebase.

# 5 Size Matters

Unfortunately, er der ingen let formel til at ansøge om antallet af simulatorer dit anlæg skal have. Størrelsen på din indendørs golf facilitet kan, og bør være meget fleksibel. Der er succesfulde anlæg, der kun har én simulator og der er faciliteter med mere end 20. Størrelsen af ​​anlægget skal have en direkte sammenhæng med antallet af golfspillere i din primære demografiske, inden for en 20 minutters kørsel fra din placering.

Det meste af tiden, i forbindelse med kunder, der ønsker at åbne en indendørs facilitet, vil jeg anbefale at starte små og voksende antal simulatorer som virksomheden modnes. Du ønsker at undgå over fortrængning dit anlæg med udstyr. Have for mange simulatorer skaber sikkerhed samt æstetiske spørgsmål. Golf er en temmelig privat spil, hvor spillerne er vant til at være alene eller i små grupper. Det er bedst hvis du kan oprette et separat område for hver simulator kabine, at tillade nogle opfattede privatliv for golfspillere. Det er lettere at starte i det små og skabe en succesfuld virksomhed, og derefter kopiere eller udvide, end det er at starte større end hvad din virksomhed kan bære. Åbne siddepladser områder omkring baren er ofte populære. Det giver dine kunder et dejligt sted at samles før eller efter deres runde golf, skaber et klubhus atmosfære.

# 6 Til Pro eller ikke at Pro?

Adding en golf professionel til dit anlæg kan være en god idé, men ikke et must. Golf fagfolk kan tilføje en stor opmærksomhed og værdi til din facilitet, men de kan også tage en masse væk fra din bundlinje. Vær forsigtig med, hvordan du sætter en golf pro ind i din facilitet. Golf pros ofte afhængige af kunder, der kommer til dem, og ikke den anden vej rundt. Undgå eventuelle løse tilbud, hvor du håber de vil bringe kunder ind på din facilitet. Forvent ikke meget indkomst med denne model.

Den bedre måde at gøre det er at hyre en pro som medarbejder og opsætning af et system, hvor de kan tilbyde undervisning samt generere nye kunder til dig. Folk vil betale en masse penge for en god golf lektion, er der ingen grund til du ikke kan indfange denne samme strøm af indtægter for din virksomhed. Være kræsen … der er en masse golf pros derude søger arbejde, så tag dig tid til at finde en, der er motiveret.

Sørg for, at pro (r) du leje passer i din forretningsmodel. Igen, hvis din målgruppe er college kids, ikke for mange af dem kommer til at droppe $ 100 for en lektion. Der er nogle faciliteter, hvor det er et absolut must at have en golf professionelle på personale og mange andre, hvor det ikke er. Du må ikke gøre dette til en høj prioritet; du kan altid tilføje en pro senere.

# 7 Hvad er vejret?

Inden du åbner en indendørs facilitet spørge dig selv (realistisk) hvor mange måneder af året kan du spille golf udendørs? Hvis du svarer mere end 10 måneder, du måske ønsker at overveje en anden placering. Månederne hvor golfspillere ikke kan spille udendørs vil være din travleste sæson. Dette gælder for både varmt og koldt miljøer. Texas i juli er ikke en masse sjov, men en dejlig aircondition anlæg, hvor det altid er 68 grader er en nice indstilling. Den grovere det er uden for bedre kan det være for din virksomhed. Selvfølgelig en ting du skal tage i betragtning, er antallet af golfspillere i dit område. Åbning af en mega (20 + simulatorer) center i Havre, måske Montana ikke være en rigtig god idé. Sure det bliver koldt, men befolkningen vil ikke begrunde en mega center. Vejret udenfor kan i høj grad påvirke størrelsen på dit anlæg og din bundlinje.

# 8 Hvad er det du sælger?

This kan synes som en simpel spørgsmål, men det er ikke. Dette er hjertet af din virksomhed. Tag en masse tid til at regne ud, hvad svaret på dette spørgsmål er; det kan betyde forskellen mellem en succesfuld virksomhed og en fiasko. Indendørs golf faciliteter typisk opkræve spillere at spille en runde golf på en af ​​deres simulatorer. Dette er den grundlæggende strøm af indtægter.

Hvad er du tilbyder? Lektioner, klub montering, mad og drikke, detailhandel, ligaer, turneringer … listen bliver ved og ved. Igen taler til spørgsmålet om at være alt for alle. Der er faciliteter, der tilbyder mange ekstra faciliteter, og der er andre, der kun tilbyder et par stykker. Hvis du ikke har nogen idé om, hvordan klubben montering værker, er det sandsynligvis smart at holde sig væk fra det (eller hyre nogen med erfaring). Hold dig inden din komfort niveau, og ikke mere end forlænge dig selv.

# 9 Tid er penge!


With en indendørs golf virksomhed, jo mere at dine simulatorer bliver brugt, jo flere penge, du kan bringe i. Det er klart din forretningsmodel vil afspejle denne idé gennem reklamer og kampagner.

To ting, du skal tage i betragtning for at øge din dollar i timen: Pace af leg, og hvad er dine kunder gør, mens de ikke er at ramme bolden. Det er meget vigtigt at sætte en klar struktur for, hvordan du ønsker at diktere tempoet i spillet. En god idé er at skabe en struktur på en per spiller basis. For eksempel: “en golfspiller forventes at spille 9 huller på 30 minutter; to golfspillere forventes at spille 9 huller på under en time “(og så videre). Keep it simple og overvåge det. Du ønsker at opfordre dig til kunderne til at spille komfortabelt, men hurtigt. En af fordelene ved simulerede golf er den samlede tid, det tager i forhold til at spille udendørs. En enkelt golfspiller, der er vant til at spille på en simulator, kan spille en fuld runde af 18 huller i omkring 45 minutter; vers spille udendørs, som kan tage så lang som to timer eller mere.

images8Mange mennesker, der etablerer indendørs golf-faciliteter overser et meget vigtigt spørgsmål: hvad folk laver, mens de ikke er rammer bolden? Simulatorer er designet til at blive brugt af en golfspiller ad gangen. Så hvis du har et trekløver booket, betyder det ene golfspiller rammer bolden og to sidder omkring ser. De to golfspillere ser er en enorm kilde til supplerende indtægter. Det er her, din mad og drikke salg er afgørende. Hver golfspiller betalt (for eksempel) $ 20 for en runde golf, men mens de sidder rundt kan du rammer dem for en anden $ 20- $ 40 i mad og drikke. Tilbyde dine kunder snacks, forretter, drikkevarer og entrees, som er nemme at spise, men ikke rodet. Det er også en stor mulighed for at have en server gå rundt til hver simulator bugten og tage ordrer, ligesom de ville i en bar eller restaurant indstilling. Udnyt den nedetid af de andre golfspillere, hvis det tager et trekløver en time og en halv til to timer for at spille en runde golf, bruge denne tid til at fange nogle yderligere indtægter samtidig holde dine kunder opfyldt.

# 10 Vær kreativ


With en indendørs golfcenter, du har mulighed for at tilbyde en bred vifte af at spille muligheder, som du ikke kan tilbyde udendørs. Hvis du befinder dig i nærheden af ​​en travl erhvervspark, tilbyder en 3-huls frokost særlige. De fleste golfspillere er nødt til at tage fri for arbejde for at spille en fuld runde udendørs, tilbyder en efter arbejde særligt. Brug disse muligheder for at øge appel af din indendørs golf virksomhed.

I generationer har golfspillere måttet følge de regler og timer af standard golfbane. Med dit anlæg kan du tilbyde tee tider og scenarier ingen udendørs golfklub kan. Brug dette til din fordel! Hvor kan du spille 9 huller på Pebble Beach og en anden 9 huller på St. Andrews, alle på din frokostpause? Svaret: kun på en golfsimulator. Tilbyd turneringer, ligaer, onlinespil og hold konkurrencer alle inden dit anlæg. Nå ud til andre virksomheder i dit område for reklame indtægter på simulatorer. En indendørs golf facilitet tilbyder en stor del af fordele traditionelle golfbaner kan ikke, du er kun begrænset af din kreativitet.