Golf som en virksomhed? Hvorfor ikke!

Fordi så mange virksomhedsledere har en passion for golf, er det sandsynligt, at du vil få brug for at indarbejde det i din marketing kampagne på en eller anden måde; spørgsmålet er: hvordan?

 

Du kunne afholde regelmæssige golf gæstfrihed begivenheder. Men disse er generelt høj budget og de fleste virksomheder har ikke råd til at køre for mange af dem i løbet af året. Det andet problem med udendørs business-arrangementer såsom golfturneringer er, at deres succes er afhængig af vejret, som er berygtet for at være en Lad-ned.

 

Golf_Business_Krawatte_209

En anden idé er mærkevarer golf gaver. Mange virksomheder vælger at præsentere deres vigtige kunder og kontakter med symbolske gestus fra den vifte af salgsfremmende produkter til rådighed, såsom personlige putter dækker, logo golfbolde og markører. En kraftfuld måde at gøre indtryk blandt forretningsforbindelser er at kombinere gæstfrihed med eksklusiv gaver. En måde at gøre dette på er at udnytte et indendørs eller virtuel golf konkurrence.


Der er et stort udvalg af golf uddannelse hjælpemidler derude, og mens de er rettet mod seriøse og professionelle aktører, kan de også gøre fremragende virksomhedernes indendørs golf konkurrencer!

 

 

business-golfForudsat at du vælger en golf træning produkt, der kan anvendes sikkert i et indendørs miljø; er nem at sætte op og bruge og giver et pointsystem for at tillade en konkurrence for at finde sted; der har du din vejrfast, indendørs golf turnering! Og mere end det, det fungerer også som en high-end udøvende gave til din golf-elskende kundekreds, der ikke har tid til at komme ud på banen og ville sætte pris på muligheden for at praktisere i for rammerne af deres eget kontor!

Indendørs golfturneringer er ideelle til:

  • Klient underholdning uden at bekymre sig om dårligt vejr
  • Velgørenhed og fundraising arrangementer
  • Personale team building øvelser
  • Medarbejder forlader parter
  • Tilføjelse af et strejf af sjov til årlige møder
  • Tiltrække opmærksomhed på messer eller lokale begivenheder

Golf praksis hjælpemidler gøre fremragende, højt værdsat gaver til:

  • Værdsatte kunder og forretningsforbindelser for at vise påskønnelse for loyalitet eller at fejre en særlig lejlighed såsom en award vinder
    Personale Achievement Awards eller tjenesteydere mærkedage
  • Golf er måske den mest business-relaterede sport! Få mest ud af din kundes kærlighed til det ved at indarbejde det i din markedsføring og customer relationship kampagner!

 

Comments are Disabled