Golf Centret

COPENHAGEN INDOOR GOLF CENTER har alt, hvad en ægte golf fanatiker behøver for at vedligeholde formen, eller en begynder behøver for at få den bedste start – og det blot 10 minutters kørsel fra centrum af København.

Bus 47 har endestaion 5 min gang fra COPENHAGEN INDOOR GOLF CENTER.
——————————————————————————————————————–

COPENHAGEN INDOOR GOLF CENTER har alle de nødvendige faciliteter for at træne indendørs under realistiske forhold. Det er en af grundene til, at det danske golflandshold, samt flere professionelle fra Europatouren har valgt at bruge centret til deres indendørs træning.

Træningen i vinterhalvåret giver også en enestående mulighed for at koncentrere sig om justeringer af svinget evt. med hjælp fra vores golfinstruktører.Hvis man aldrig før har prøvet at spille golf, er COPENHAGEN INDOOR GOLF CENTER det ideele sted at starte. Alle er velkomne, og ingen kigger skævt til en, hvis man ikke rammer bolden perfekt første gang.

De to faste golfinstruktører i centret giver mulighed for altid at få en undervisningslektion, noget der er vigtigt, hvis man lige er startet med at spille golf. Med 60 udslagssteder er der sjældent ventetid på drivingrangen.

Golfsæt kan lejes i centret, men vil man have sit eget, har vores golfshop altid et godt tilbud på begyndersæt.Følg skiltene fra Vermlandsgade.

Ved hallen er der plads til mellem 80 & 100 biler på parkeringspladsen.